top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıEmine Aydemir

THETA HEALİNG NEDİR?

Güncelleme tarihi: 17 Nis 2019

ThetaHealing™ hayatımızda mucize değişimler yaratan bir meditasyon tekniğidir ve spirituel bir felsefedir. Kısıtlanmış inançlarınızı temizlemek ve pozitif düşüncelerle hayatınızı yaşamak için zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu eğitme metodudur. Bu yöntemde iyileşme ANda olur. 


Theta ismini beyin dalgalarından almıştır. Beş farklı beyin dalgası vardır Bunlar Gamma, Beta, Alpha, Theta ve Delta‘dır.

 – Gamma (26-100 Hz) – Bir sorunla uğraşırken, öğrenirken.

– Beta (14-32 Hz) – Günlük olağan faaliyetlerde.

– Alpha (7-14 Hz) – Zihinsel gevşeme, rahatlama.

– Theta (4-7 Hz ) – Uyuklama durumu, bilinçaltı zihin.

– Delta (1-4 Hz ) – Derin uyku. (Koma durumu)

   Uyurken beyindeki dalga boyu Theta dalga boyundadır,bu dalga boyunda kolayca bilinçaltıyla bağlantıya geçebilir,böylelikle evrendeki yaşam enerjisi ilede bağlantıda olunur,bu yüzden ThetaHealing® yaşamı tamamen değiştiren,yaşam enerjisini arttıran,güçlü,etkili,anda değişim yapan ve kalıcı bir tekniktir.  


Theta healing yöntemi ile çalışma yaparken biz bilinçaltındaki kodu anlamak için önce ‘kazma tekniği’ ile kişiyi engelleyen kodu arıyoruz, soru – cevap şeklinde. O engelleyici kodu bulmak için ne kadar geçmişe gitmek gerekirse oraya gidip bulmaya çalışıyoruz. Engelleyici kodu bulduktan sonra bulduğumuz kodu doğrulamak için kinestiyolojiden faydalanarak kas testi yapıyoruz.

Sonrasında Theta healing uygulayıcısı beynini teta seviyesine çıkartıyor ve enerjisi ile kazma tekniği ile belirlediğimiz o kodu değiştiriyoruz. Bu değişikliği test ederken yine kinestiyolojiden faydalanarak kas testi yapıyoruz. Kas testini öncesinde ve sonrasında kullanıyoruz.    

327 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page